Over onsOnze praktijk

De visie van onze dierenartsenpraktijk is een gezonde en gelukkige harmonie tussen huisdieren en hun baasjes. Dit proberen wij dan ook op verschillende manieren te bereiken en te realiseren. Uiteraard met de reguliere diergeneeskunde staan wij elke dag voor jullie geliefde viervoeters klaar. Maar ook met natuurlijke producten, massagetherapie, aromatherapie, gedrags- en voedingsadvies, samen bewegen, etc zijn al veel problemen op te lossen.

Een belangrijk aspect van een gezonde en gelukkige harmonie is vooral een goede preventieve aanpak die ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd is. Door het spreekwoordelijk gezegde 'beter voorkomen dan genezen' aan te houden, kunnen wij door een preventieve aanpak uw huisdier zo gezond en gelukkig mogelijk houden en eventuele onverwachte en bijhorende kosten vermijden.

Samen op een gelukkige en gezonde manier genieten van elkaar en al het moois op deze wereld; daar helpen wij jullie graag in mee!

Wij zijn telefonisch altijd te bereiken en werken enkel op afspraak. 24/24 en 7/7.
Als dierenarts in eerste lijn kunnen wij u ook verder doorverwijzen naar een van onze gespecialiseerde collega's of andere specialisten (osteopaten, gedragsdeskundigen, etc.)